risan muntenegru

Accor va deschide primul hotel Mövenpick din Muntenegru

Accor, liderul mondial în domeniul ospitalității, a semnat acordul de franciză cu Briv Construction d.o.o. Pentru primul Mövenpick din țară. Hotelul istoric existent Teuta din Risan va trece prin reconstrucție pentru a primi primii oaspeți sub marca Mövenpick în toamna anului 2023.

Accor continuă să-și extindă portofoliul în Muntenegru și în întreaga regiune a Europei de Sud-Est. Datorită parteneriatului cu Briv Construction, una dintre cele mai reputate companii de construcții din regiune, grupul va introduce un alt brand premium în Muntenegrului. Stațiunea Mövenpick Risan Teuta va oferi 175 de camere elegante și confortabile, restaurant, bar, sală de conferințe și centru spa cu facilități extinse, pe lângă plaja privată și piscina interioară.

„Este o mare plăcere să introduc marca Mövenpick în golful Boca – o adevărată bijuterie ascunsă a Muntenegrului. Fiind o destinație de agrement de lux situată în zona de protecție a UNESCO, Mövenpick Risan Teuta va invita oaspeții să se relaxeze și să se bucure de experiența autentică într-o evadare perfectă pe coastă. Hotelurile Accor sunt cunoscute pentru că oferă o experiență de călătorie de neuitat și așteptăm cu nerăbdare să oferim un bun venit călduros oaspeților care vizitează Risan” – subliniază Dilek Sezer, Director de dezvoltare pentru Europa de Sud-Est Accor.

sursa informatii ACCOR – press release