croaziera amsterdam

Amsterdam: Croaziera pe canal

Rezerva aici o croaziera in Amsterdam

Vedeți cele mai spectaculoase repere din Amsterdam de-a lungul canalelor sale iconice pe o croazieră exclusivă cu comentarii audio oferite în mai multe limbi.

Repere:

  • Descoperiți ce este mai bun din Amsterdam într-o croazieră exclusivă
  • Navigați pe canalele centrale și descoperiți centrul istoric al orașului
  • Vedeți repere iconice, cum ar fi Podul Skinny, Golden Bend și nava Amsterdam

Descriere activitate:

Admirați centrul istoric din Amsterdam pe o croazieră pe canal . Experimentați cel mai relaxant mod de a vizita Amsterdamul timp de 1 oră și 15 minute, fără zgomot și aglomerație din trafic și oferind oportunități fotografice de neratat.

Obțineți priveliști incredibile ale faimoaselor repere ale orașului din punctele de vedere ale apei în timp ce auziți sfaturi informative în timp ce ascultați împreună cu ghidul dvs. audio personal.

Pe măsură ce călătoria începe, admirați priveliști uluitoare ale clădirilor din secolul al XVII-lea care acoperă canalele centrale, precum și vederi ale clădirilor mai moderne care prezintă influentul oraș din secolul al XXI-lea în care a devenit Amsterdam.

Treceți pe lângă Golden Bend și mergeți la Overhoeks, cel mai nou cartier al orașului. Continuați spre Cartierul Muzeelor ​​și vedeți Podul Skinny, care se mândrește cu un stil arhitectural unic.

Glisați mai departe în port, unde veți observa sala de muzică a orașului și replica impresionantă a navei Companiei Olandeze a Indiilor de Est, Amsterdam, înainte de a andoca la sfârșitul croazierii.