Croaziera Budva-Kotor

Croaziera Budva-Golful Kotor

Repere:

  • Croaziera de-a lungul golfului Kotor, inclus in patrimoniul UNESCO
  • Vizitarea insulei artificiale a Maicii Domnului a Stancilor
  • Bucurati-va de o baie in pestera albastra
  • Bucurați-vă de privelistea insulei Mamula și vizitați Porto Muntenegru
  • Vizitarea fostei baze Iugoslave de submarine

Descriere activitate

Excursia dvs. de 8 ore începe în Kotor, Budva sau Tivat. De aici, prima oprire a zilei va fi Bijela, unde vei avea șansa de a face o baie răcoritoare.

Vizitați biserica și muzeul de pe insulă înainte de a vă îndrepta spre Peștera Albastră. Pe parcurs, traversati intregul golf Kotor, protejat de UNESCO, înainte de a ajunge în cele din urmă în larg.

Croaziera Budva-Kotor

pestera albastra

Chiar la intrarea în Golful Boka găsim fosta închisoare fortificată și lagăr de concentrare numit Mamula. Deoarece intrarea pe insulă nu mai este permisă, călătoriți în jurul insulei pentru a observa cu atenție legătura dintre istorie și natură. În timp ce ieșiți din apele calme ale golfului, ajungeți în larg și ajungeți la cea mai atractivă peșteră din regiune – măreția sa, Peștera Albastră!

Faceți o pauză la Porto Muntenegru pentru prânz și pentru a vă bucura de acest oraș pitoresc. De aici, începeți navigarea înapoi spre Kotor, puteți profita de această ocazie pentru a face o nouă pauză de înot în apele adânci ale golfului, înainte de a vă îmbrăca pentru vizita la biserica din insula Doamna Stâncii.

În timpul călătoriei de întoarcere, bucurați-vă de vederi uimitoare asupra munților maiestuoși, peșteri, plaje și situri istorice. De asemenea, veți admira un apus superb. Excursia dvs. de 8 ore începe în Kotor, Budva, Tivat sau Herceg Novi.

Pentru o experienta de neuitat in Budva-Muntenegru si pentru a rezerva tururi, vizite, croaziere in Budva si imprejurimi, recomand operatorul German GetYourGuide.