croaziera dubrovnik

Croaziera Dubrovnik – tur insule si pestera lui Odiseu

Alaturati-va unei croaziere unice in Dubrovnik, Croatia , pentru a descoperi golfuri si pesteri ascunse.

Descriere Croaziera Dubrovnik:

Începeți ziua devreme, deoarece gazdele dvs. vă întâmpină la Marina Frapa Dubrovnik de unde porniti in aventura pe mare. Bucurați-vă de soare în timp ce mergeți spre insula Mljet și prima oprire a zilei, Peștera Odiseu. Scufundați-vă în apa albastră curată înainte de a continua spre plaja Blace, despre care se spune că seamănă cu suprafața lunii datorită culorii unice a nisipului.

Următoarea oprire este la fermecătoarea insulă Šipan, una din insulele Elaphiti, de dimensiuni mici, dar foarte bogată în istorie. După Šipan, veți vizita cea mai faimoasă plajă de nisip din zona Dubrovnik, unde puteți înota, face snorkel, vă puteți relaxa și chiar puteți lua prânzul într-un restaurant lângă mare.

Călătoria continuă după aproximativ două ore, când echipajul vă va duce la Peștera Albastră a Insulei Kolocep pentru a mai face o baie în apele albastre cristaline. La întoarcerea spre oraș, admirați cea mai frumoasă panoramă a zidurilor orașului în timpul apusului.

Croaziera Dubrovnik

Descopera panorama orasului Dubrovnik, inoata in pesteri si golfuri ascunse in jurului orasului Dubrovnik, exploreaza micile orase fermecatoare din Elaphites.

Vezi detalii si rezervari