croaziera istanbul bosfor

Croaziera Istanbul Bosfor

Petreceți o seară memorabilă de croazieră de-a lungul strâmtorii Bosfor. Bucurați-vă de vederi spectaculoase ale Istanbulului noaptea și de obiectivele turistice de-a lungul căii navigabile, o cină delicioasă cu 3 feluri de mâncare, băuturi locale gratuite și un program divers de divertisment tradițional la bord.

Descriere croaziera:

Programul dvs. de 5 ore începe cu o preluare gratuită de la hotelul dvs. din Istanbul între orele 19:00 și 20:00.

Când vă îmbarcați pe vasul de croazieră, vă veți bucura de o băutură gratuită de bun venit pe care o puteți savura împreună cu muzica live. Relaxați-vă și pregătiți-vă să vă bucurați de o croazieră de seară de-a lungul strâmtorii Bosfor.

Croaziera dvs. urmează un traseu care trece prin situri istorice, inclusiv palate otomane și poduri uimitoare iluminate noaptea.

Pentru cină, puteți alege dintr-un fel principal de pește sau carne dintr-un meniu cu 3 feluri de mâncare. În timp ce vă bucurați de masă, veți fi distrați de dansuri tradiționale , o ceremonie cu henna, un dans roman, dansuri populare, un DJ live și un spectacol asuk-masuk.

Veți fi preluat și transferat înapoi la hotel, ajungând până la miezul nopții.

Croaziera Istanbul Bosfor cu cina si divertisment

Bucurati-va de o cina delicioasa gen bufet, cu bauturi incluse, in timp ce admirati Istanbulul in ceas de noapte. Experimentați cultura turcească autentică în timpul unui program de divertisment tradițional

Vezi detalii si rezervari Croaziera Istanbul

Leave a Comment