excursie dubai

Excursie Dubai – Dunele rosii, safari cu camile și gratar la Al Khayma

From 470.25 Lei per person

Evadați in Dubai pentru un safari de neuitat în deșert peste dunele de nisip roșu și bucurați-vă de o cină la grătar și de activități tradiționale în deșert în maiestuoasa tabără Al Khayma.

Experienta originala

Descriere activitate:

Imbarcați-vă într-o călătorie de neuitat de o zi până la seară prin deșertul Dubai. Experimentați fiorul de a conduce prin dunele de nisip roșu și simțiți ospitalitatea unei tabere de deșert beduin, unde puteți lua parte la activități culturale interactive și vă puteți sărbători cu un bufet delicios de grătar.

Conduceți din orașul plin de viață și în deșertul liniștit la bordul unui Land Cruiser 4×4. Când ajungeți, bucurați-vă de o oprire relaxantă și mergeți la o plimbare opțională cu quad-ul, în timp ce alte convoai ajung din urmă.

Apoi, așezați-vă pe spate și legați-vă cu cureaua pentru o plimbare cu dune peste dunele roșii uimitoare ale deșertului Lehbab. Pentru un plus de adrenalină, aveți șansa de a încerca sandboarding.

Îmbunătățiți-vă aventura pe dune cu o plimbare opțională cu quad. Selectați această activitate ca supliment la casă și alegeți o bicicletă pentru dvs. sau pentru a o împărtăși cu unul dintre partenerii dvs. de călătorie.

Continuați către tabăra Al Khayma și fiți întâmpinați cu cafea arabă, dulciuri și curmale. Salutați cămilele rezidente din tabără și, dacă doriți, mergeți într-o plimbare de 10 minute cu cămile pe nisip.

În timpul petrecut în tabără, poți să fumezi Shisha, să pictezi cu henna și să cunoști expertul în șoim rezident și pasărea sa loială.

Grătarul tip bufet începe la apus. În timp ce mănânci, distrați-vă de dansuri tradiționale interpretate în centrul scenei. Termină-ți cina cu o notă înaltă cu o degustare de diferite deserturi locale.

Ca o ultimă răsfăț, tabăra se va întuneca, oferindu-vă ocazia să vă bucurați de atmosfera liniștită a unei nopți de deșert înainte de a fi întors la cazarea dumneavoastră din Dubai.