Lisabona vedere apus

Lisabona: Croaziera in timpul zilei/apusului , barca cu panze , bauturi incluse

Navigați într-un tur de 2 ore cu barca la Lisabona de-a lungul râului Tajo. Savureaza experiența cu o băutură în mână. Alegeți între o croazieră în timpul zilei sau la apus.

Descriere activitate:

Imbarcati-va intr-o croazieră de neuitat de 2 ore la Lisabona pe râul Tajo. Descoperiți peisajele frumoase ale orașului pe malul mării, admirând numeroase monumente istorice și repere iconice de-a lungul drumului.

Fii întâmpinat de căpitanul tău, care te va ajuta să te așezi confortabil în barca cu vele la debarcaderul de încărcare. Toastati cu o băutură de bun venit și porniți să descoperiți căile navigabile din Lisabona, trecând mai întâi monumentul triumfător al descoperirilor.

Lisabona: Croaziera in timpul zile/apus cu bauturi incluse, barca cu panze

Croaziera Lisabona – barca cu panze – vezi detalii si rezervari

de la 153.16 LEI/pers

Navigati sub grandiosul pod din 25 aprilie și priviți în sus pentru a vedea o vedere a statuii Cristo-Rei cu vedere la ape. Pe măsură ce admiri priveliștile uimitoare ale clădirilor, podurilor și navelor, ascultă cum echipajul îți spune câteva curiozități și fapte amuzante despre locurile prin care treci.

Continuați la bordul turului cu barca din Lisabona către centrul istoric al orașului, unde veți obține vederi incredibile asupra pieței Comerțului, Bazilicii Estrelei și emblematicului Castel al Sao Jorge, așezat pe vârful cel mai înalt al Lisabonei.

Pentru a încheia croaziera la Lisabona, aruncați o privire de ansamblu asupra arhitecturii unice în formă de serpentină a Muzeului MAAT și a turnului iconic Belém. Dacă ați ales opțiunea relevantă, veți experimenta și orașul luminat la ora de aur, urmat de un apus de soare frumos.

Croaziera placuta!

Pentru mai multe atractii si activitati accesati pagina Atractii si Activitati