atractii europa 2022

Top destinatii de vizitat in Europa in primavara 2022

1 Descopera Magia in Londra

Chemam pe toți fanii Harry Potter! Este timpul să privim dincolo de fotografiile plictisitoare care le însoțesc la sosirea la Londra. În schimb, faceți un tur exclusiv al satului Harry Potter pentru a vedea unde se întâmplă toată magia. Dacă nu vă cunoașteți Hufflepuffs de Slytherins, nu vă faceți griji. De asemenea, puteți surprinde peisaje urbane uimitoare pe roata uriașă, care este London Eye. Sau, vedeți orașul prin oglinda de la Tower Bridge. Indiferent unde rătăciți, asigurați-vă că faceți niște portrete clasice încadrate într-o cabină telefonică roșu aprins. Dacă toate celelalte nu reușesc, recreează acea coperta celebră a albumului Beatles Abbey Road cu cele trei amice ale tale de pe Westminster Abbey.

2 Vedeți ce este mai bun din Santorini

Este destul de greu să faci o poză proastă pe Santorini, insula vulcanică care se află la aproximativ 120 de mile (193 km) de continentul Greciei, în Marea Egee. Cunoscut pentru clădirile albe, arhitectura pitorească, apusurile dramatice și vulcanul (încă activ), Santorini cere doar să fie fotografiat. Dacă vrei să-ți faci adepții să suspine de gelozie, urcă-te în acest tur cu autobuzul la apus la Oia. Ajungeți în acest fermecător sat de nord-vest într-o zi senină de după-amiază pentru a aprecia cerul încadrat de nuanțe de acoperișuri cu cupole albastre, clădiri albe și alei. Și asigurați-vă că faceți fotografia clasică – o știți pe cea – acea biserică cu cupolă albastră pare să fie pe fiecare carte poștală din Santorini. Pentru unghiul perfect, mergeți pe Gold Street și mergeți pe o alee laterală pentru a fotografia acele cupole albastre de sus.

3 Bucurați-vă de priveliștile din Lisabona

Sesiunile foto din Lisabona sunt nesfârșite: de la emblematicele tramvaie galbene cu numărul 28 la fațade cu gresie pastelate și alei pietruite, există un selfie de făcut la fiecare colț. Alfama este un loc minunat pentru a începe, fiind cel mai vechi cartier din oraș, plin de localnici prietenoși și priveliști ale râurilor Tajo și Alfama. Nu uitați să faceți o pauză pentru o fotografie la ringul de lupte de la Campo Pequeno. Este Europa, așa că există cu siguranță un castel aici care merită văzut prin prisma ta, la fel ca Torre de Belem cu aspect medieval. Acest turn este cel mai bine fotografiat de pe linia largă a țărmului de dedesubt, dar puteți, de asemenea, să intrați înăuntru și să-l urcați pentru o perspectivă de 360 ​​a râului.

lisabona

4 Explorați fiecare centimetru din Istanbul

Istanbulul este plin de religie și istorie. Aceasta oferă oportunități bogate de a surprinde peisaje urbane frumoase din multe unghiuri, cum ar fi din apă. Vedeți celebra Moschee Albastră și Hagia Sofia încadrate în zori din Parcul Sultanahmet Akeolojik și ajungeți la ambele muzee luminoase și devreme după aceea. Puteți obține fotografii grozave ale tavanului și candelabrelor de la parterul Hagia Sofia, precum și ale mozaicurilor minunate de aici – nu uitați decât să aduceți o cameră care funcționează bine în lumină slabă.

atractii istanbul