zboruri directe cluj-varsovia

Zboruri directe Cluj-Varsovia

Într-o lume a călătoriilor rapide și accesibile, Aeroportul Internațional Avram Iancu Cluj oferă oportunitatea de a zbura direct spre Varșovia, capitala Poloniei, deschizând uși către unul dintre cele mai importante hub-uri europene, Warsaw Chopin Airport. Acest lucru face posibilă conexiunea cu multiple destinații din Europa, America de Nord și Asia, totul la prețuri accesibile.

Zboruri Directe cu LOT Polish Airlines

Compania aeriană LOT Polish Airlines este un nume de referință pentru cei care călătoresc către destinații long-haul, precum New York, Washington, Toronto, Miami, Atlanta, Beijing, Cancun, Cairo, Las Vegas, Los Angeles, Chicago, Delhi, Doha, Seoul, Shenzhen și multe altele. Cu 6 zboruri săptămânale spre Varșovia, LOT Polish Airlines deschide porțile către o lume vastă și variată. Zborurile directe Cluj-Napoca – Varșovia sunt operate zilnic, de luni până sâmbătă, oferind călătorilor flexibilitate și opțiuni variate.

Perioada Promoțională

Dacă doriți să beneficiați de prețuri avantajoase, perioada campaniei cu prețuri promoționale este 6-19 septembrie 2023. Perioada de călătorie acoperă întregul interval 01.10.2023 – 29.02.2024. Astfel, aveți oportunitatea de a vă programa călătoriile și de a economisi, deoarece prețurile la biletele de avion spre Varșovia, cu plecare de pe Aeroportul Internațional Avram Iancu Cluj, încep de la doar 119 euro pe segment.

Citeste si Descoperă Minunățiile Varșoviei: Cele Mai Atractive Destinații Turistice

Conexiuni la Nivel Global cu LOT Polish Airlines

LOT Polish Airlines se remarcă prin asigurarea zilnică a peste 120 de conexiuni regulate către aproape 100 de aeroporturi din întreaga lume. Această rețea extinsă deschide noi orizonturi pentru călători, permițându-le să exploreze destinații exotice, culturi diverse și experiențe memorabile. Mai mult decât atât, LOT Polish Airlines se străduiește să ofere cele mai convenabile și confortabile condiții de călătorie pentru pasagerii săi.

Rezervă Acum și Descoperă Ofertele Promoționale

Pentru a profita de aceste oportunități de călătorie excepționale, vă invităm să rezervați acum biletele de avion accesând site-ul LOT Polish Airlines: https://fly.lot.com/zrtb3. Aici veți descoperi ofertele promoționale și veți putea planifica călătoria în mod convenabil și eficient.

Aeroportul Internațional Avram Iancu Cluj și LOT Polish Airlines fac călătoriile spre Varșovia și dincolo de aceasta mai accesibile și mai convenabile ca niciodată. Oportunități de zboruri directe, tarife promoționale și conexiuni globale vă așteaptă, oferindu-vă posibilitatea de a descoperi lumea într-un mod plăcut și economic. Planificați-vă călătoria acum și începeți să explorați!